Csókcsata
menyétcsók csattan a nyakon,
hullámzó csillár ingázva ring,
ingtelen nesztelen hajnalom.
Izzó nyelvek gyűrűző tánca,
ráncos lepedőn feszes testek,
lelkek lázadó lázas románca.
Szerepmentes eleven élvezet,
prüdéria éjjel fűbe harapott,
kasza vágta apróra az érveket.
Makrancos idil hevült szíven zenél,
billenttyűk ketyegő sóvárgó nesze,
gyöngyöző vesztes éj nem beszél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-02 21:27:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-02 21:27:16