EXIT MUSIC (zárójelentés)
1
legalább elmondhatom, hogy tudatosan
történek.
a cigi lyukat éget a bársonyon.
valaki itt felejtett.
paranoiás vagyok,
füstként lebegek,
üldözött, nem?,
vagy csak krónikus beteg,
nem mindegy?,
legalább szétdobhatom magam
a cigilyukakkal dekorált
ágyon.
(mint valami önkéntes képzavar)
2
leírom egy lapra, mit
szeretnék, aztán szertartásosan elégetem.
nem nekem való.
sorozatos ultima ratio kísért.
olyan ez, mint az ismétlőfegyver, aminek
nem fogy ki a tára.
a test feláldozható.
s ha kivallatnának
a belső esküdtszéken, csak
hebegnék.
4
(vagy épp lényegtelen az egész)
5
este van, este van,
ki-ki nyugalomban,
én nem,
a hideg kirázott már
a bőrömből,
űrben dobog a szívem,
minden dobbanása
befejezetlen.
6
felkészülni az elfogadhatatlanra
7
magamnak
(mert a kedvenc számom)
blöff az egész
ordít róla, hogy
valami itt
nyers
(félkész)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-25 17:49:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-10 09:15:57