a szomj
minden éjszakára kell valaki.
hamis csókok meg idehozzámok.
mocskos titkok és mosdókban egymásnakesés,
központozás nincs, csak a hiányod.
a hiányod amitől egyre romlottabb leszek.
és lassan kúszik fel bennem
a szeretés melankóliája,
rózsaszín komorságok.
másnapdélutáni részegségben
botlom végig a várost fintorogva,
hogy kérjek még egy italt.
óvatoskodás gyümölcsízekkel a számban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-28 19:19:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-28 19:19:09