nincs címe
(régi, nagyon, csak a kontraszt kedvéért)
Szabad vagy
Jogod van magadhoz,
Az egyetlen anyaghoz
Szemed mossa gyertyafény
Más is szeret, nem csak én
Ember vagy
Nő és férfi egyveleg
Álmos hangon szendereg
fülemben kecses szavad
Szerelem, tudom, máshol is akad
Robbanás vagy
Apokalipszis, katasztrófa
Tűzforrón közönyös, megunt strófa
Torkomon akadt a fájdalom
Mérgező, szénsavas bánatom
Lágy vagy
Puhán hajolsz a fénybe
Gurgulázó dalokat kérve
Testem simítja selymes kezed
Ajkam vágya jót tesz veled
Vesztes vagy
Vert hadként vonul árnyékod
De nem felejted szándékod
"Rész is egész" alapon
Mit elvesztettél, megadom
Minden vagy...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-23 18:59:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-23 18:59:17