A szalonna
A verset Csenge ajánlotta,
arról, hogy milyen a szalonna:
szerintem a szalonna
nagyon finom vacsora.
Mindig ezt enném,
ez lenne a piramisom tetején.
Kár, hogy túl zsíros,
mert így sokaknak rossz.
Ha felnőtt lennék,
talán annyira nem élvezném.
De hiszen ez badarság,
hisz akkor is nagyon kívánnám.
Persze ha felnőtt lennék,
sokat híznék,
így jó, hogy gyerek vagyok,
mert annyit ehetek, amennyit akarok!
Na most mondd meg tesóka,
milyen is a szalonna?
Csenge azt mondta,
irtó jó a szalonna,
meg, hogy nem érezni,
hogy ez disznó husi.
Zazi szerint a szalonna
nagyon jó móka,
mármint megenni,
nem viccelni!
Mici úgy válaszolt:
a szalonna incsi-fincsi volt,
meg szeretem a kakaós csigát,
jobban, mint a szalonnát.
Mancit is megkérdeztem,
hogy "Manci mennyire szereted?"
Tudod, mit mondott?
Azt, hogy mint a virágot!
Tehát a tesóim azt mondták,
szeretik a szalonnát!
Ennyi volt,
elég volt,
és ha szeretik a szalonnát,
akkor remélem majd elolvassák!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-20 16:40:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-20 16:40:06