aranylövés
rodney papa angol pair lett volna
ha a 18. században élt volna
rodney papa karosszékben üldögél
békésen önmagával tombolázik
rodney papa sohasem volt agresszív húsevő
lágy mint a dns csak nem spirális
rodney papa gumicukrot eszik fogsorával
lételeme a sajátos puhaság
ezért az összetört kristálypoharakat
azonnal összesöpri takarosan
jóérzésből órákig egy pózba mered
pislog haját kenegeti lágyan
esténként puhán ráncigálja a lepedőt
takaróit mindig tökéleteshez közeli
állapotba igazítja mint a jó katona
az olvasólámpát körültekintően
úgy helyezi hogy véletlenül se
boruljon fel nehogy leégjen a háza
(rodney papa eddig soha ki nem próbált
drogokat fecskendez magába óvatosan
kicsit megilletődve érzi hogy nem
szabadna de betartja az orvosi tanácsot
reggeli ebéd és vacsora után
megfelelő adagot fecskendez)
rodney papa árnyalatnyi iróniával révedezve
olvasta az újságban talált szalagcímet
„önmaga választotta tragikus halál”
rodney papa bátran tombolázik önmagával
egészen biztos benne hogy övé lesz a
gondosan összehajtott főnyeremény
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-02 17:46:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-03 16:56:49