Montázsok
I. Veszekedés
Eltört egy tűnékeny pillanat
puppillád rácsait bámulom
majd falhoz vágtad a poharat
világharagvó voltál tudom
II. Mámor
Belőttük magunkat rendesen
vihogtál idétlen kamaszul
barázdát szántottál testemen
mutatván te vagy a földesúr
III. Bolygók
Keringtünk két dervis szédülve
szőnyegen játszottunk szeretőt
mit nekünk ima és zord türbe
lehorzsolt térdelős délelőtt
IV. Felfedezés
Ismeretlen táj vagyok neked
fedezz fel ujjaid űrszondák
ha bevés a jungi emlékezet
suttogd halkan most ne tovább
V. Gerincút
Gerincem kanyargó országút
légy vándor simogass halálba
csillagozz meg rajzolj ötágút
pentagram bűvköre kitárva
VI. Eszmélés
Reggel más már a hajnali fény
hajad sátora párnán terül
lábujjhegyen öltözöm fel én
becsukom szívem idegenül
VII. Esőben
Lecsurgó eső már az arcom
maszatos hajnal felébredek
Látom neved egy üvegkarcon
ajtócsapódás int ég veled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2011-05-26 23:59:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-26 23:59:53