Három dimenzió /jav2/
Rád találtam, jöttél ma elűztél,
csillag szemeddel, a fényt hoztad, újra sötét lett,
még sóhajtunk,
ölelnél, ölellek, már béna karunk,
velem létezel, velem vétkezel, lám elmúltál,
felvillanó fény, tűz melege, a láng ellobbant,
hangok, szavak, hallgatás,
vágyak, álmok, magány,
a halott virágok kertjét keresem,
hol fáradt testem fektetem
a múló időbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-13 10:03:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-13 15:18:54