A távolságot
mely összeköt s elválaszt
lerövidítem magamban
ha ébredsz ha elalélsz
átmozdulsz rajtam
foglyommá teszlek
hogy szabad maradj
hűséged milliónyi fényév
Otthonod vagyok
te rejtett öl-meleg
fáradt testemnek
vetett ágy leszel
elbűvölsz szédítőn
túllépve téren és időn
örök áldozatként
hogy elejtselek magamnak
mikor hazaérkezel