kinézel az ablakon,
és egy farkast pillantasz meg,
ami nagy erővel próbálja elfújni a házadat
szegény már fulladozik,
liheg csak,
őrülten kapkodja a levegőt,
végül nem bírja tovább, összeesik,
sötét lelkét a friss fehér hó
vásznára köpve
kinyitod az ablakot,
és a feléd suhanó gonosz lelket
egyetlen fújással
messzire űzöd