Kalitka
kalitkában fekete varjat őrzöl
egész nap állsz előtte,
és a nevét szajkózod,
abban reménykedve,
hogy a madár végül
megismétli az elhangzottakat
de az szótlanul és bután néz vissza rád
telnek a napok,
a hetek;
tovább próbálkozol
és egyszer csak
megszólal a madár
a saját nevét motyogja,
tisztán és érthetően
szeretnéd megdicsérni,
de valahányszor szóra nyitnád a szád,
varjúkárogás tör elő a torkodból
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-09 00:12:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-09 00:12:14