Kezdet, végzet
A legszentebb szentély! Vallom
Bennem a vágy vagy száz gallon
Már a bőröm szűk nekem
Ez az élet!- üzenem
Kezem titkos tájakon jár
Szakember vagyok, nem kontár
Térképezek terepet
Azt nézem, hogy: de repedt!
Szép muzsika, édes dallam
Ajkat ajkam kíván: Halljam!
Cuppanása szent zene
Tetszene, ha nemzene
Minden sejtem átitatja
Vígan süllyed áhitatba
Egész lényem inhalált,
Lábközének illatát!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Obszcervatórium avagy Csilla vizsgáló...Kiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-05-03 19:03:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-03 19:03:43