Lelkedet apró férgek rágják.
Nem ismered be, hogy hibáztál,
de belül mégis mindig érzed,
érzed Őket, haladnak beljebb
emésztenek és mérget hagynak
nyomukban.
A méreg a torkodat folytja,
megőrülnél, de valami nem hagyja.
Kiabálnál, de nem lehet!
És inkább feleded
a mocskot, a szennyet,
önön gyermekedet.