Hiába jön tavasz
A te szerelmed hozzám oly esendő,
rettentően rövid életű volt,
hogy szinte látszott, leng a búcsú-kendő,
amíg a szánk szerelmes dalt dalolt,
amíg nekem te most is drága kincsem,
az életem utolsó kincse vagy,
távozni készülsz, kezed a kilincsen,
hiába jön tavasz, s a szív kihagy,
mert most is kínoz fibrillációja,
pedig megérkezett, már itt a gólya,
s te eltökélten azt tanácsolod,
hagyjuk el egymást, mint megunt kabátot,
mert megnyugtat, ha arcomat se látod? -,
s pucér talpadtól itt a lábnyomod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-15 06:09:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-15 06:09:33