89E - a világ rendben van
az út szélén virágzó fák és hirdetési táblák ismétlődő ritmusa
a villanypózna mellé dobott szemeteszsákot melengető napfény
a véletlenül földhöz ütött kiürült gázpalack mélyről érkező kongása
a kerítések tarkára festett mintái a házak között
az összetöpörödött pici cigányasszony
roskadásig pakolt zöldséges szatyraival a buszon
az áprilisi szél édeskés cseresznyefavirág illata
a vasúti sínek közé dobált PET palackok sörösdobozok
és cigarettacsíkkek különös harmóniája
Budapest és Gyál között apró jelzések a világ rendben van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-14 12:33:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-14 12:33:56