Át lényeg ülés
Így veszek én számra lyukat
Jó döngetni tárt kapukat
Azt mondják, hogy: ezt mégse
Engem vonz a testrése
Hegyek, völgyek csábítanak
Érzés bennem, száz kis patak
Végtelen vágy dörömböl
Kibújok a bőrömből
Titkos szentély elnyel engem
Ez a sorsom? Kár merengnem
A boldogság bólogat
Én teszem a dolgomat
Átitatott egész lénye
Így az ösztön mért henyélne
Végtelen vágy dörömböl
Elolvadtam! Törölj föl.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Bipoláris hangulatváltozásKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-04-01 18:57:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-01 18:57:00