Kozmikus fohász
Alultáplált gyönyör éltess
Hogy ne legyek folyton éhes
Zengjen tűnő szólamom
Hogy az űrtől jóllakom
Mélyedések szántják agyam
A szerelmet várják, ha van
Minden kis rés távlatok
Élvezem, ha állhatok
Fogadjon be fekete lyuk
Piruljon bele a tejút
És az összes csillag is
Némi vágyat csillapíts
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Bipoláris hangulatváltozásKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-03-30 19:43:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-30 19:43:14