Kérelem
Szippantsd be az ajkaiddal
Ágaskodó kéjlécem
Hogy meghallja az, aki hall
Sóhajomból, én kértem!
Satuként szorítsd a szervem
Öleljen át szent gyönyör
Csalogasd ki drága nedvem
Élvezd, ahogy előtör
Fürödj meg a szerelemben
Forrásomat szárítsd ki
Szemlélőnek szeme rebben
Szeress úgy, mint Szávitri
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Bipoláris hangulatváltozás / avagy perspektívák a 2005 évre/Kiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-03-27 23:57:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-27 23:57:24