Egy szobát hordoz
Felismerted, egy szobát hordozol magadban,
ahogy az éjszakai csendben fülelsz, felülsz,
s hallod, járkál valaki benned. Egyre beljebb jut,
siet. Ijedten látod, a kis falitükör, a tied
szinte verdes, csaknem elrepül. Megérted,
csak a hétköznapi dolgokon keresztül
juthatsz közelebb e szoba nem létező kilincséhez.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Élet és Irodalom, 2004.02.19