Forog tovább az örökbéke
„mert van idő arra hogy egymást belökjük
a kés alá de aki megérti
hogy működik az egész: szájában a szóval
zuhan mert a kések figyelnek”
(Hervay Gizella)
bízni a gépben kötelesség
ez itt a gépköztársaság
kések ügyelnek szó ne essék
arról ha látjuk a halált
akit darálnak engedelmes
a rendszer mindig zárt marad
engedélyt kapsz hogy megfigyelhesd
mert addig sem véded magad
de mire értenéd az elvét
nyelved már nem moccan beszédre
reménykedsz még hogy téged elvét
aztán szétszóródsz vége vége
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Betiltható bonctechnika (Budapest, 2010)
Kiadó: Írmag Könyvkuckó
Feltöltés ideje: 2011-03-13 08:01:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-13 23:06:41