Ultra light (jav.) :)
Szívkoszorút fonni kezdek
hamvazószerda reggelén,
míg a tavaszkórt terjeszted
s cigidet pöckölöd felém.
Nekem nem az ugrótorony,
ha válladra lépek könnyedén,
a vad, hó végi Észak-fokon
legyél ma lágyan kőkemény.
Nincsen pénzünk, megint szívunk,
nyakunkra hág a március,
ronggyá foszlik a stafírung,
nyakkötelünkről Gordiusz
gondoskodik. Csak abban bízunk,
holnap is lesz bérmunkanap.
Az első fénylő padláslépcső
megreccsen a lábunk alatt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-11 17:17:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-11 17:17:40