Semmi jó
Gyere Feri tegyé rá valamit, a költészet tüzére.
Hadd melegedjenek még József rakta nagy nagy tüzében.
Pokolba pakolt engem az Isten.
Jellemtelen emberek akik igaz jellemet vetítenek.
De ha számon kéred leporlad semmivé lesz.
Vamzer kutyák kezébe vizes lepedőket ad az állam.
Órabérbe terigetik önmagukat az elmúlás kötelére.
A piramis tetején a Sátán két tarkóhoz fegyvert szegez.
Ama kettő pedig négy tarkóhoz, de hátranézni nem szabad.
Ilyen a mi kis mennyországunk hatalmi ága.
Csak úgy támogatja az ördög az egyén boldogságát.
Mint az olajtársaságok a megújuló energiát.
Úgy szerette az Isten az embert mint az egyszülött fiát.
Keresztre feszítette. Az a bolond aki verset ír.
Akit a kígyóverembe dobtak szeretni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-09 10:46:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-09 10:46:27