Te vagy
Te vagy nekem a királyi fenség,
messziről csodálható jelenség,
pakli kártyában piros hetes,
utolérhetetlen, tökéletes.
És te vagy az utánozhatatlan,
ezeregy gyönyörű alakban,
akinek mása nincs a világon,
még csillagok közt sem találom.
Zord időben te vagy a kályha,
forróságban patak forrása,
soha el nem érhető álom,
a születésem és a halálom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-01 16:35:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-01 16:35:27