Te-vers helyett
Hol voltam, hol vagyok
Előhívódom, mint régi kép,
És meggyőzöm magam arról,
Hogy mégiscsak vagyok olykor;
Ebben még Istent is hajazom,
Mert ő vagy mindig van, vagy sosem,
Én meg néha igen, olykor nem;
És olykor élni – mi kell több ennél,
Akárha szabadon választanám magam
Ehhez már te is kellesz, mégse magában
Vagy hármasságban, vagy trónolni fennen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-01 08:53:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-01 08:53:53