Vers
se ín, se hús, se szétesés
gondolat vagyok, gondolat vagy
csak cigarettafüst,
meg alkoholpárlat a test,
benned új az élet,
bennem új a halál.
nem akarom,
elveszíteni nem akarom,
majd ha szemed nem lesz
kinyilatkoztatott fájdalom,
majd akkor,
de most még ne sikítsunk,
csak hörögnék,
ha hörögnél,
kiröhögnél
széttépem a gondjaid
és kimosom az ingedet,
ráhibázom a rímekre
és én is sírok, ha te hibázol,
de sajnos még így sem érzem
a gerincen végigszántó ujjaid
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-23 03:23:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-23 03:23:47