Suttogások
felkerekedem befogom a csöndet
minden olyan bizonytalan mint mai költő látomása
mint mai bankár fiókjában a mai kivonat
ne hidd hogy szeszben oldott drog
valami pénzről van benne szó
pocsékul teljesít a tőzsde
de revolver helyett felhív egy terroristák
eleget költött a kiképzésére
ideje hogy öngyilkos legyen
elkerekezem mert páncélozott kocsim
alá nem látok bár megemeltem
a kerékpárom és nehéznek találtam
előveszem a mobiltelefont
és a vázat egy fához támasztom
csak messziről nézem a kíváncsiakat
jön már titkos alkalmazottam
a zsebemben tartott kezem megnyomja
detonátort
(ma jobban teljesít a tőzsde)
nekem az kell hogy zuhanjon
mint toronyból
maga a torony
maga még él
minden olyan biztos mint holnapi költő látomása
mint mai bankár fiókjában a holnapi kivonat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-21 13:53:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-21 13:53:10