Képzavaros kínrímek /átdolgozott/
üvölt a csend,
egy részeg festő
által vászonra álmodott képzavar,
sötétség vakít,
hangolatlan húrokon
felcsendülő összhangzat,
mely után az őrjöngő karmester
mindenkit szétzavar,
hiányzó érintésed
proszektúrán a boncoló
szike nyisszanása a halott húsnak,
mi értelme a mának
ha a tegnapban maradtál
s csak a szám jár
nélküled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-20 16:17:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-20 16:45:16