A lebontandó fal
A távolból egy épülő falat látok,
melynek túloldaláról egy ismétlődő szót hallok.
Szeretlek, szeretlek, SZERETLEK...!
Gyorsan közelebb megyek lássam ki szólítgat?
Közeledem, de a fal egyre magasabb!
Ahogy mászom felfelé, épül egyre-egyre.
nem értem, kinek lehet e titokzatos műve?
Mikor sikerül átmásznom és végre földet érek.
Látom, hogy egyetlenem, ki Ámor szavain csalogat.
De nem értem a falat, ki építi?
Visszanézek és látom a munkást dolgozni!
Rákiáltok, hogy ne építsd, hanem bontsd a falat!
Megfordul, rám néz és meglátom Önmagamat!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.