Ki vagyok én?
Az alagút végén magamat látom.
Én vagyok?
Én, Én vagyok?
Már nem is tudom, ki az az Én?
A testem, a gondolatom, a hitem, az elveim..a lélek?
Ez mind én vagyok?
Vagy csak az évek rámtapasztotta külvilága?
A világ, mely magáénak hisz és irányít!
Mond ki vagyok Én?
Egy üres gondolat?
Egy kidobott filmscript?
Egy elfelejtett lehetséges feltevés?
Egy vissza nem térõ álom?
Egy elemek alkotta isteni játékszer?
Egy felülemelkedett gondolkodó ember?
Ki mondja meg a választ, mond ki mondja meg?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.