Te egyetlen kincs
Mert aggódom érted, lehet száz okom,
százegyedik, hogy nem látlak soha,
te egyetlen kincs vagy, féltelek nagyon,
féltelek drága, édes mostoha!
Hogy kiváltságos lehetek én egyszer,
azt soha, senki nem mondta nekem,
rádtaláltam, mert vártam türelemmel,
s most betöltöd az egész életem.
Tele van veled a szívem, kedvesem,
nem fér oda már csakis a szerelem,
életünket összefogja végleg,
nem okoskodik, nem fontol, nem ítél,
benned és bennem immár örökre él,
és halhatatlanná válik érted!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-18 05:39:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-18 05:39:33