Törless szorítása
Második óra. A hátsó padsorban ülsz,
hátrafordulok, ökölbe szorított kézzel
várok, hogy felnézz. A tenyeremben
papírgalacsint szorongatok. Dobd el,
súgnak a fülembe, a herceg barátai
örülnének, ha megijesztenélek téged.
Most valami idétlen arcot vágok. És
ha? Csaljam el a vécébe? Felírom
a herceg nevét a fiúk telefonszámai
mellé, pirossal, az az egyik kedvenc
színed, néhány mocskolódást fel-
olvasok magamnak. Név és hely-
szín. Hátha ott leszel, szeretnél
játszani majd, kihúzni a kalapból
a „lefekszem veled” cetlit. Jó lesz.
Aztán a fűszerkertben találok rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Nagyítás, 2010
Feltöltés ideje: 2011-02-08 09:54:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 09:54:52