Invenciók
Ördögi hegedű szól vaksi erdők
pápaszemes fái között
sarkantyús dallamok ügetnek
sivár napkeltéim aranyglóriák
szeretnék dallam lenni
de csak sivár kotta vagyok
bólogató hangjegyfejem
pentaton sorai
Mégis rezzenek mint
szép öntudat hajnalmosolya
kiírom szememből az álmot
és megpihenek egy nyújtózó
harmatfűszálon
Lepke vagyok a riadt fényben
két pávaszem mozduló
sóhajtás magánya
éneklő kutya egy falkaerdőben
favágók fájdalmas fejszecsapása
vérző homlokom
Már nem menekülök
szendvicslétem celofánjába
kitörök mint vad az elme
sűrű forgatagából
gondolatok forrásvizét iszom
Pokolra jut a hűtlen
megcsalt énem kígyósziszegése
rozsdamarás ellen mit tehetsz
ellened esküdtek a párkák
diadalmanók tűztáncot járnak
elszenesedett lap-énem
kormos betűit citálom
Hajnal keresztje csillan
Canossám járom
el sem követtem magam
létezem semmi-utazó
ölel a táj birkamagány
egy nyáj ólmeleg rejtekén
bezárkózom hűvös eső
doboló cseppek imaháza
egy vagyok a minden közül
elhagyott szerelmek magányos
utazója érzelemkoldus
virágzó fénypalota előtt
poeta000
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2011-02-04 10:22:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-04 10:22:46