Amíg élünk
Itt vagyok, és ott vagy, drága,
életemnek kinyílt virága,
oly messze vagy és mégis közel,
bezártalak, bennem érem el
mint vibráló, nyugtalan madárt,
a szívedet, mert ahogy kiált,
elárulja azt, hogy bennem él,
jobb búvóhelyet nem is remél.
Szeretjük egymást. Titkolni kell.
A közvélemény nem éri fel,
mi is az önzetlen szerelem,
hogy a hátra lévő életem
csak veled, kettesben élhetem,
hát ujjongjunk együtt, kedvesem!
Amíg élünk, miénk a világ,
és érkezik majd az eszterág.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-01 06:03:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-01 06:47:27