kinek vagy még az enyém?
ki szeretne így ha nem én?
ki szeretne? köp a kortárs
ha most ideírom voltál s
leszel még bennem a remény
meg remeg a kéz a térd és
kurvára közhely a kérdés
de
ki szeretne így ha nem én?
kinek vagy még az enyém?
költői kényszer de jössz te
szemembe mondani mégis
szeretnek úgy ahogy én is
meg rohadtul zavar közbe
hogy remeg a kéz a térd és
jól le van szarva a kérdés
de
ki szeretne így ha nem én?
kinek vagy még az enyém?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-21 14:53:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-21 14:53:06