caspar brötzmann (1.)
a gitár nyakát hajlítja, pöccintésre indul,
nyálában összefut a száj, fekete tengely,
sűrű tinta, mozog a sötétben, vadászik
kicsit, míg a flatline el nem éri, pupillája
tágul, beomlik, aztán felépíti magát, játszik
tovább, mesél, fehérzaj-tengeren utaztat,
közben szilárdítja a vázat, kupolaként
ível fölénk, kérdezték többször is, miről
szól a verse, csak arról, néha úgy
érzem, halhatatlan lettem, egy kis időre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-19 22:52:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-19 22:52:31