Gesztenye sétány
Identitás kereskedő
Messzi éjszakákon
Harci szekér
Hangját hallom
Jövőképem
Halk
Félelem
Amit
Lazulás
Közben elvisz a
Felejtés
De kell az
Emlékezés
Szeretni
Vágyni
Akarás
Pénzszerző
Terv kidolgozás
Betegségektől való félelem
Élelmiszer árak
Helikopteres mentés
Képzelet, és fantázia szüleménye a só
Képzelet, és fantázia szülemény a cselekedet
Szerelem lángját tartani mindezek felett
Mind együtt a számháborúba.
Nem tudsz csak néző lenni
Hacsak nem kolostorba
Istennel beszélni
Próbáltam szép
Verset írni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-12 18:00:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-12 18:00:50