Vagy...
Felruháztam ragyogással
Nem törődtem semmi mással
Azt ígérte velem marad
Messzeszálltak kedves szavak
Kéz a kézben együtt jártunk
Építettük közös álmunk
Játszottunk az életünkkel
Kapcsolatunk éle tűnt el
Tőlem elvett, másnak adott
Bűntelenül hazudhatott
Mert kire az ember vágyik
Megbocsájtja a hibáit
Túl kevésnek tartott engem
Pedig ő volt telhetetlen
Nem keztem el elvi harcot
Életemből elviharzott
Tudtam jól azt, más szerep vár
Azt mondta, hogy nem szeret már
Tán az élet hűvös, durva
Vagy ő volt egy...
... trükkös újra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Ősz, becsvarodott e természet (, 2000)
Kiadó: magánkiadás
Feltöltés ideje: 2010-12-24 13:17:17
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-24 13:17:17