esetnapló 29
Miki soha nem tudta hol van
sem az utcát sem a várost
sem az országot sem a bolygót
csesszétek meg a kecskét farkasok
a medika fenekét csapkodta a sportújsággal
és énekelte hogy leng a selyem lobogónk
aztán zötykölődés közben elaludt
belealudt a félbehagyott mozgalomba
őbelőle nem lesz mintamókus
hát megjöttél Miki te elvetemült
vetkőztette fanyar mosolyú Teca nővér
tiéd az ország és a hatalom
dünnyögte Miki a gumilepedőn
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-22 15:24:04
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-22 15:24:04