Az enyém lettél
A szavak csak szavak maradnak,
akkor válnak tetté, ha akarod.
Látod, most is szeretlek téged
kedvesem, érezd, a tied vagyok,
mint ahogy te az enyém lettél,
a gyönyör gyönyörűm, arcodra ült,
az ég hallja szent lihegésed,
ahogy az isten szavába vegyült.
Mert szavak nélkül is szeretlek,
átölellek, mint a tavaszi szél
a fákat, s vibrál rajtuk ezer
és ezer módon az ifjú levél.
Bele remegek én is a tavasz
leheletébe, mint a vihar,
úgy sodor el a simogatása,
és érzem, hogy örökre betakar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-15 09:14:22
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-15 09:14:22