Tudod, hogy nincsen párdon..
Tudod, hogy nincsen párdon
Hiába, kell hogy fájjon
Légy ami lennél: erő
S könnyebb a súly a vállon
A bűn, mindig bűn marad
Úgy is, ha a könny arat
Légy ami lennél: ember
Hálát adjon a szavad
Ne ítélj, ne ítéltess
Így minden a tiéd lesz
Ne hódíts és ne hódolj
Légy egyedül, így élhetsz
Fölöslegesnek maradj
Titkot tovább sose adj
Fajod: mohó sapiens
Érezd azt, hogy vele vagy
Elesten hívtál papot
Istent, hiszen ő nagyobb
Romlott kölyök lettél a
Tézisben, mit Freud hagyott
Bevetted a cseleket
Volt ki pénzért szeretett
Soha senki nem mondta
Te vagy, aki jó lehet
Megcsaltak, úgy imádtak
Nem mondhatod: kívánlak!
A töltött fegyver csövét
Tövig nyelje a szájad
Vagy vess el minden elvet
Az élet sok jót elvett
Szerelmet örökké várj
És ölts a sorsnak nyelvet
Boldogságból kis szelet
Így övezzen tisztelet
Hisz, mint a kutya hinnél
Abban, aki hisz neked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Bipoláris hangulatváltozásKiadó: kadásra vár
Feltöltés ideje: 2010-11-21 17:45:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-21 17:45:20