Egy lírikus epilógja
Csak te bírhatsz versednek hőse lenni.
Rossz város-zaj a kíméletlen űrben,
mindenséged féreglukát belengi
pár hülye sor – a menny nem vár, csak hűl fenn –.
Hová is utaznánk tovább veled mi,
ön-hevedtől, tenmagadba fűlten,
ne kínlódj, tered csak néhány centi,
ha farkad vered az éji fényezüstben.
És azt hiszed a bűvös kör kitárul,
mikor sandán még kibukkansz a vízből,
mint tenyered, ha épp popsi alá nyúl
és rácsapnak, úgy maradsz magadra,
mert nem jön már más, csak a turha-íz föl,
ha makogsz tovább, új verset hadarva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-16 10:29:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-16 10:29:20