Emberi arc
A fáztató évszak újra elért
az ősz savanykás almáit eszem
lopott arcaim a földre hullnak
sorba és rángnak félelmetesen
így válok egyre védtelenebbé
és így leszek egyre idegenebb
könnyem ha most szakadna ki savként
marná szét a szabad idegeket
föl kell vennem a kesztyűt igen és
mind a külön életű maszkokat
és hagyni hogy egybe-dermedjenek
hogy kiadják emberi arcomat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-15 11:10:51
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-15 11:10:51