nem VERS
a lány szőke
egyedül van
kezében
kezében kóla
és egy égett cigi
nézi
ahogy a híradóban
hogy öli egymást
a sok kurva
és geci strici
na jól van nem úgy értem
nincs ebben semmi tudom
az élet ilyen
csak próbálnám szebben
de ez a dal most ilyen fajta
nem kell most kifényeznem
a lány szőke
és teli van verve
a fal
tiszta rozsda
szögekkel van teliverve
rajta csüng az élet mocska
amit húzott
most ott fent szárad
munka ruha
egy vékony tanga
a lány most egyedül van
lehet, hogy ez lesz az utolsó napja
ha jön majd az ember
aki munkát adott
persze
tartja
tartja a markát keményen
nem az a fajta aki
tudja, mit ért más
becsületen és
tisztességen
a lány szőke
kezében kóla
kóla
és egy égett cigi
kevés a lóvé tudja
tudja de nem érdekli
az ablak félig tárva
ugrana de elég gyenge
a lány szőke
és a zuhanáshoz
most máshogy van
éppen kedve
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-12 20:35:10
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-12 20:35:10