megfordul velem a cigifüst.
az erkély ablakában
vállamra a tízemeletes, és
a kedvenc nyárfád települt.
eszembe jut a zuhanás.
nagyiék gangjáról
álmomban sokszor leestem,
de felébredtem, mielőtt.
most veled riadok,
már fekvenyomom az életet
nélküled erős vagyok.