Keresek egy elrúgásra alkalmas követ
egy megérkezésre kész túlsó partot
a testre szabott utak magányát
a szabadság személyes kockázatát
a helyet ahol lélek tudás és akarat van
az életet végülis komolyan kell venni
de most barátságtalan az ég
egész nap esik
ami az otthon maradást
magától értetődővé teszi