Epipátosz
Epipátosz
Árunak lenni most nem lenni jó.
De eladva vagyok szabad.
Összegyűjtöm részeim.
Selyem szél és fény szalag.
Odakint egy füstös csend.
Tudom kicsit lírai.
De idebent még meleg.
És fodrozza azt ami.
A hallgatásom ösztönös.
És hunyorgok is néhanap.
Ha csajt akarok szeretni.
Vagy ha hülyék bántanak.
De mindenképpen az vagyok.
Aki lenni nem akar.
Vagy ha mégis. Sablonos.
Mint a DNS vagy haj csavar.
És félek. Persze hazudok.
De mindenképpen szeretném.
Ha rajta lennék egy plakáton.
Vagy újságon. Azt megvenném.
Árunak lenni most nem lenni jó.
És az újság is csupa necc.
De mégis vagyok. Halandó.
Mint Szabó Magdát. Megvehetsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-02 00:47:55
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-02 00:47:55