Amit akarok
Langyos alkonyi utak
Rezgő aranya szitál
Zenél ezer, rejtve elveszett tücsök
Nyári éjszaka kitalál.
Végtelen eget látva
Elfelejtem didergő szívemet
Zavarba ejtő ragyogás
Ezernyi tünemény kinevet.
Eltévedt zarándoknak
Nincsenek Istenek...
( minden szó első betüjét összeolvasva
kiderül, hogy mit is akarok, tekintsünk el
a helyesírási hibáktól! )
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Ősz, becsavarodott a természet (, 2000)
Kiadó: magánkiadás
Feltöltés ideje: 2010-09-29 19:07:52
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-29 19:07:52