Közhelyeim
Szemed tüzében még megmártózkodom,
akkor is, ha szépelgő közhely ez.
Komolyan gondolom, hogy lángra lobbants,
keresztre is feszíthetnek érte.
Mondhatnám, szemed galaxisok gyöngye.
Tébolyult tűz vulkán kitörésed,
ősrobbanás, míg elmerülök benned.
Közhely ez mind, mely lényedig felér.
Mesterkélt agyalgások csínja-bínja.
Torz alkun köttetett üres szavak,
mi marad, mi hullik el. Kit érdekel,
még megmártózkodom szemed tüzében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-28 18:44:21
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-28 18:44:21