ABC
elárultam magam, valahol pedig bujkál
vélt valóságot felejtek, kisautóm lesz
kis házzal és én leszek a legbutább
csúnya szerelmem lesz akit sosem fogok szeretni
nem álmodozom soha többet
ott leszek ahol vagyok
sorba állok egy boltban
egy tárgy leszek
beosztok havi 75 ezret
gyereket nem csinálok
ebbe a gyönyörű világba
minden a legjobb úton halad
ha valaki azt mondja majd nekem
ennél többre vagyok hivatva, kinevetem
majd ellenségemnek tekintem
magamra szólok ha Isten jut eszembe
kitépem az agyam ha elmereng
ott leszek ahol vagyok a paradicsomba
sorban állok, hogy fizessek egy boltban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-23 21:59:06
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-23 21:59:06