Tó fölött
Kérészek szárnyán reppenő pernye
Tó fölött meddő álmokat ringat
Éhezik ő is mintha csak élne
Füstszínű bőre lenne a fának
Újra idézi tegnapok harcát,
Szúrt sebű nyúlnak serkenő vére
Reccsenő ágak védtelen terhén
Buzogva alvad éjfeketére
Hold szemű őzzel szunnyad a vándor
Hitszegő vágya morzsa zsebében
Rongyos bálon üveghegy táncol
Bírja erővel, eléri egyszer
Látja még messze, lángban az erdő
Szédítő mámor, szivárvány jövő
Pörgeti szellő,
S mint hideg parázs tűzzel ha játszik,
Lengén vízre hull
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-13 09:31:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-13 09:31:29